Image default

پلوی کدو حلوایی با بادام و ماست نارگیل

تربچه کالری و شاخص گلوکز پایینی دارد و درعین‌حال احساس سیری ایجاد می‌کند

بوی فوق‌العاده معطر ادویه‌جات و پیاز تفت‌داده شده در همین ابتدای پخت‌وپز شما را به حال وهوای این پلوی خوشمزه می‌برد. تربچه یک خوراکی بسیار کم‌کالری با GI (شاخص گلوکز) پایین است که هم به آدم احساس سیری می‌دهد و هم به‌تدریج و آرام انرژی آزاد می‌کند. این یک وعده‌غذای عالی برای همه خانواده است، اگرچه ممکن است، دوست داشته باشید قبل از پاشیدن فلفل قرمز روی غذا، اول برای بچه‌ها غذا بکشید.

مواد لازم برای پخت کدو حلوایی برای چهار نفر

آماده کردن: ۱۰ دقیقه

مدت پخت: ۲۰ دقیقه

۴ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

۱ عدد  پیاز، خردشده

۳ حبه سیر، خردشده

۱ قاشق غذاخوری دانه زیره

۱ قاشق غذاخوری تخم رازیانه

۱ قاشق چای‌خوری دانه پیاز سیاه

۴۰۰ گرم برنج باسماتی

۴۰۰ گرم کدو حلوایی، قطعه‌قطعه شده

۸۰۰ میلی‌لیتر آب داغ سبزیجات

نمک و فلفل

۱۰۰ میلی‌لیتر ماست نارگیل

۱۰۰ گرم تربچه ورقه شده

۱۰۰ گرم مغز بادام بوداده، خردشده

یک دسته کوچک نعنا، درشت خردشده

یک دسته کوچک گشنیز، درشت خردشده

۱ عدد فلفل قرمز، خردشده

بوی فوق‌العاده معطر ادویه‌جات و پیاز تفت‌داده شده در همین ابتدای پخت‌وپز شما را به حال وهوای این پلوی خوشمزه می‌برد.

طرز تهیه:

روغن را در یک قابلمه بزرگ که در محکمی دارد، داغ کنید. پیاز، سیر، زیره، رازیانه و دانه پیاز سیاه را اضافه کنید؛ به مدت ۳ دقیقه بپزید، هرچند وقت یک‌بار هم بزنید تا پیازها شفاف شوند.

حالا برنج را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که برنج نیز شفاف شود و مرتباً برنج را هم بزنید.

کدو حلوایی و آب سبزیجات را اضافه کنید، به جوش که آمد حرارت را کم کنید تا ملایم جوش بخورد.

نمک و فلفل را اضافه کنید و در قابلمه را محکم ببندید و بگذارید بدون هم زدن ۱۰ دقیقه بپزد، یا تا زمانی که تمام آب آن جذب‌شده باشد. گاز را خاموش‌کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

در قابلمه را بردارید و آرام یک‌بار محتویات را هم بزنید. روی آن یک یا دو قاشق ماست نارگیل بریزید و تربچه‌های خردشده و بقیه مواد را روی غذا بریزید.

حالا می‌توانید غذا را به سر میز ببرید.

درباره نویسنده

آیتم های مشابه

چگونه اسموتی‌های خوشمزه درست کنیم؟

مدیر

فالوده؛ لذت‌بخش‌ترین دسر تابستانی

مدیر

پنکیک

مدیر