سالاد لبو

سالاد لبو

سالاد لبو یکی از خوشمزه‌ترین سالادهای فصل است. هم‌زمان با رسیدن لبو شما می‌توانید انواع سالادها و ترشی‌ها و کیک‌های مختلفی را با لبو تهیه کنید. سالاد لبو یک پیش‌غذای کامل است و برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب بوده زیرا مواد معدنی زیادی در خود جا ‌داده است. امروز سالاد لبو بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

سالاد لبو
سالاد لبو یکی از خوشمزه‌ترین سالادهای فصل است.

مواد لازم برای تهیه سالاد لبو:

لبوی پخته: ۳ عدد متوسط

پیاز حلقه شده: ۲ عدد کوچک

سرکه سیب: ۳ قاشق سوپ­خوری

روغن‌زیتون: ۳ قاشق سوپ­خوری

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه نیم کوب: به میزان لازم

سالاد لبو
لبو به دلیل داشتن کلسیم و آهن اشاره برای درمان التهاب مثانه و بواسیر نیز بسیار مفید است.

طرز تهیه سالاد لبو:

  • لبوی پخته را به ورق­‌های نازک خردکنید.
  • سپس پیاز حلقه شده را نیز به آن بیفزایید.
  • مواد را به ظرف مناسبی منتقل کنید و سرکه سیب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس روغن‌زیتون را به آن بیفزایید و سالاد را سرو کنید.
  • حتماً دقت داشته باشید روغن‌زیتون را همیشه در آخر به سالاد اضافه کنید تا چاشنی جذب مواد شود.

خواص لبو:

لبو حاوی آهن، پتاسیم، اسیدفولیک و ویتامین است و گذشته از تقویت قوای دفاعی بدن در مقابل بیماری­‌ها­، تأثیر خوشایندی بر تنفس سلولی دارد و درمان بیماری­‌های عفونی پوستی را سریع­تر می­‌کند. از آن می­‌توان به شکل­‌های بسیاری در سبد خوراک خانواده استفاده کرد، از پیشغذاها تا غذاهای اصلی و دسر می‌­توان از لبو استفاده کرد.

به دلیل داشتن آهن زیاد، برای بانوان بسیار ضروری بوده و خونسازی را حمایت می‌­کند.

لبو به دلیل داشتن کلسیم و آهن اشاره برای درمان التهاب مثانه و بواسیر نیز بسیار مفید است.

افرادی که کلیه­‌شان سنگ­ساز است در خوردن لبو باید زیاده­‌روی نکنند.

سلیس نیوز

درباره نویسنده
رحمت‌اله مومنی
دبیر بخش آشپزی

کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه  مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.

آیتم های مشابه

رولت اسفناج

رحمت‌اله مومنی

شیرینی هلال ماه با طعم خامه

رحمت‌اله مومنی

کالباس مرغ

رحمت‌اله مومنی

دیدگاهی بنویسید

شش − دو =