رولت اسفناج یک غذای بسیار مفید و خوشمزه است که بهعنوان پیشغذا سرو میشود البته گاهی از رولت اسفناج در وعده شام نیز استفاده میشود. درواقع رولت اسفناج از خانواده کوکوها محسوب میشود. در تهیه رولت اسفناج از اسفناج و سبزیهای پختهشده استفاده میشود و از همین رو غذایی بسیار پرخاصیت و مفید است.
اسفناج دارای خواص آنتیاکسیدانی است و علاوه بر آن حاوی مقادیر بسیار بالایی از آهن بوده و ازاینرو میتواند به درمان کمخونی کمک کند. در ادامه به آموزش طرز تهیه رولت اسفناج میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج:
اسفناج بخارپز شده: ۳۰۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
آرد: یکچهارم پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
پنیر چدار یا گودا: ۲ قاشق سوپخوری
مواد میانی برای تهیه رولت اسفناج:
ژامبون خردشده: ۳ برش
پنیر خامهای: ۱۲۵ گرم
خامه: یکچهارم پیمانه
جعفری خردشده: یکچهارم پیمانه
پیازچه: یکچهارم پیمانه
طرز تهیه رولت اسفناج:
- کره را همراه آرد روی حرارت قرار دهید و کمی تفت دهید. سپس اسفناج بخارپز و لهشده را اضافه کنید.
- بعد زردههای تخممرغ را هم به مخلوط بیفزایید و هم بزنید.
- حالا مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.
- در این مرحله سفیدههای تخممرغ را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و با مواد بالا مخلوطکنید.
- سینی یا قالبی ۲۵ در۳۰ را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. سپس مواد را در سینی بریزید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد، ۱۵ دقیقه بپزید.
- بعدازاینکه پخت و سرد شد روی آن را با مواد میانی پوشش دهید و آن را رول کنید.
- رولت را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش دهید.
رحمتاله مومنی
کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.