کلرابی آلو سبزی
انواع غذاهایی وجود دارد که به شما لذت و آسودگی میدهد و البته با این غذا گرما را هم احساس خواهید کرد. سیبزمینی نقش مهمی در دستور غذاهای هندی دارد و هر خانواده روش خودش را برای طبخ آن دارد.
گاهی وقتها که خانواده بزرگی دارید یا سبزیهای کافی در اختیار ندارید، با اضافه کردن سیبزمینی حجم غذا را افزایش دهید. بهاینترتیب، غذای کافی خواهید داشت.
وقتی سیبزمینی با سبزیها پخته میشود، ترکیبی از نشاسته به غذا میدهد که با هر نوع سبزیجاتی مناسب است و تعادل خوبی هم برای طعم و مزههای غذاست.
ما خوراک سبزیجات را «سبزی» مینامیم و اینجا در بریتانیا همه آن را «کاری سبزیجات» میشناسند.
حالا فصل «کلم قمری» است، اگر سبزیهای مختلف در اختیار دارید و به دنبال دستور غذایی هستید، اینجا یک نمونه برای شما داریم.
طرز تهیه «کلرابی آلو سبزی»: (ترکیب کلم قمری، سیبزمینی و سبزی)
۳۰۰ گرم کلم قمری پوستکنده و در اندازههای کوچک خردشده
۱۵۰ گرم سیبزمینی پوستکنده و در اندازههای کوچک خردشده
۸۵ گرم پیاز پوستکنده و نازک برش دادهشده
۲ عدد سیر خردشده
۲ تا ۳ عدد فلفل سبز و تند خردشده (بسیار کوچک)
یک قاشق چایخوری دانههای زیره
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
دو قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری نمک
۱۰۰ میلیلیتر شیر نارگیل
۵۰ میلیلیتر آب داغ
مقداری گشنیز تازه خردشده
۵ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
تابه را داغ کنید و روغن را به آن اضافه کنید، وقتیکه خوب داغ شد، دانههای زیره را به آن اضافه کنید. بعد از کمی سرخ شدن، سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه در حرارت ملایم بپزید.
حالا پیازها و فلفل سبز خردشده را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه طبخ کنید.
بعد از آن نمک، زردچوبه و پودر گشنیز را اضافه کنید، آنها را باهم مخلوط کنید و بلافاصله سیبزمینیها را به همراه آب اضافه کنید طوری که تابه را بپوشاند و اجازه دهید برای مدت ۴ دقیقه بپزد.
سپس کلم قمریهای خردشده و شیر نارگیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و تا ۱۲ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. هراز چند گاهی این مخلوط را هم بزنید و کمی قبل از خاموش کردن شعله گاز، گشنیزهای خردشده را به آن اضافه کنید و با مواد مخلوطکنید.
هنگام صرف غذا، آن را داغ سرو کنید.