شیرینی هلال ماه با طعم خامه

شیرینی هلال ماه

شیرینی هلال ماه با طعم خامه شیرینی یکی دیگر از شیرینی‌های خشک یا همان کوکی‌هاست که می‌شود برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه استفاده کرد.

مواد لازم:

کره: ۲۰۰ گرم

پودر شکر: ۲۰۰ گرم یک و یک‌سوم پیمانه

وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر کاستارد: ۱ قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

آرد: به میزان لازم

بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری 

شیرینی هلال ماه
شیرینی هلال ماه با طعم خامه شیرینی یکی دیگر از شیرینی‌های خشک یا همان کوکی‌هاست.

مواد لازم برای پوشش روی شیرینی (رومال)

زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد

روغن مایع: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

رنگ خوراکی زرد: یک قطره

پودر پسته و شکر رنگی: برای تزئین

شیرینی هلال ماه
از شیرینی هلال ماه می‌توان برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه استفاده کرد.

طرز تهیه شیرینی هلال ماه با طعم خامه

  • کره را به همراه پودر شکر و وانیل با همزن برقی ۳ دقیقه بزنید.
  • سپس زرده‌ها را اضافه کنید. ۳ دقیقه با همزن بزنید خامه را نیز به‌تدریج اضافه کنید. فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  • سپس پودر کاستارد و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید.
  • در آخر آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. توجه کنید ورز نمی‌دهیم. خمیر را جمع کرده به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
  • بعد از یخچال درآورده خمیر را به قطر نیم سانتی قالب می‌زنید.
درباره نویسنده
رحمت‌اله مومنی
دبیر بخش آشپزی

کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه  مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.

آیتم های مشابه

چگونه اسموتی‌های خوشمزه درست کنیم؟

مدیر

فالوده؛ لذت‌بخش‌ترین دسر تابستانی

مدیر

پنکیک

مدیر