کالباس مرغ

کالباس مرغ

کالباس مرغ یکی از انواع فراورده‌های گوشت مرغ است که با طعم‌ها و مواد بسیار متنوعی درست می‌شود. در ادامه طرز تهیه کالباس مرغ ساده برای ۴ نفر را بخوانید.

طرز تهیه کالباس مرغ ساده

سرو برای ۴ نفر

مواد لازم:

مرغ درسته: ۱ عدد متوسط

آب پیاز: ۱ پیمانه

سیر له‌شده: ۲ حبه

جوز هندی: یک‌دوم قاشق چای­خوری (جوز بویا)

زنجفیل: ۱ قاشق چای­خوری

نمک: ۱ قاشق چای­خوری

پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق چای­خوری

هویج: ۳ عدد متوسط

پیاز حلقه شده: ۲ عدد متوسط

آب: ۱ پیمانه

کالباس مرغ
کالباس مرغ

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.

مرغ بی­استخوان را ۲۴ ساعت در آب، پیاز، سیر له‌شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول ­کنید و با نخ ببندید.

در کف ماهی­تابه، حلقه‌­های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی­گراد بپزید.

بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید و به همراه نان ساندویچی و خیارشور میل کنید.

نوش جانتان!

این مطلب با همکاری نشریه سرآشپز تهیه‌شده است.دارن آرونوفسکی

درباره نویسنده
رحمت‌اله مومنی
دبیر بخش آشپزی

کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه  مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.

آیتم های مشابه

کالاسکا (دسر نوشابه)

رحمت‌اله مومنی

سالاد لبو

رحمت‌اله مومنی

رولت اسفناج

رحمت‌اله مومنی

دیدگاهی بنویسید

8 − شش =