کالاسکا (دسر نوشابه)

کالاسکا (دسر نوشابه)

یکی از محبوب‌ترین دسرها که طرز تهیه آن بسیار هم راحت است دسر نوشابه‌ای است. این دسر در تولد‌ها و دورهمی‌ها طرفداران زیادی دارد. پس دست‌به‌کار شوید و همراه با ما این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کالاسکا (دسر نوشابه)

نوشابه: ۵/۱ لیتر ۳ پیمانه

شکر: یک‌چهارم پیمانه

پودر ژلاتین: ۷ قاشق چای­خوری

موز: ۳ عدد

آب جوش: یک‌چهارم پیمانه

  • نکته: در صورت وجود ژله نوشابه می‌توانید به‌جای ۳ لیوان نوشابه از پودر ژله نوشابه استفاده کنید.
کالاسکا (دسر نوشابه)
یکی از محبوب‌ترین دسرها که طرز تهیه آن بسیار هم راحت است دسر نوشابه‌ای است.

طرز تهیه کالاسکا (دسر نوشابه)

  • پودر ژلاتین[۱] و شکر را روی آب بپاشید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل شود. هنگامی‌که کاملاً یکدست شد به نوشابه اضافه کنید.
  • مقداری موز کف قالب بچینید و از ژله نوشابه کمی روی آن بریزید و در فریزر قرار دهید تا ببندد. سپس آن را خارج کرده و دوباره مقداری میوه روی آن بچینید و کمی ژله­‌ی نوشابه روی آن بریزید و مجدداً به مدت ۵ دقیقه در فریزر گذاشته تا بسته شود. این کار را تکرار کنید تا کاملاً قالب پر شود.
  • بعد به مدت ۶ ساعت در یخچال می­‌گذاریم تا دسر نوشابه بسته شود.
  • سپس آن را درون آب گرم بگذارید و در ظرف موردنظر برگردانید و اطراف آن را با پاستیل­‌های نوشابه تزئین کنید.
  • برای اینکه ژله بهتر و سریع‌­تر فرم بگیرد، ظرف محتوی ژله را می‌توانید در ظرفی فلزی بریزید و روی کاسه­‌ای پر از یخ آن را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا غلیظ شود. در این حالت وقتی ژله را به ظرف اصلی که محتوی میوه خردشده است منتقل می­‌کنید، میوه‌ها در ظرف جابجا نمی­‌شوند.

دسر شما آماده است، نوش جان!

[۱] درصورتی‌که بخواهید ژله شما سفت‌­تر شود می‌­توانید پودر ژلاتین آن را به‌اندازه یک قاشق چای­‌خوری اضافه کنید.

خاتون

سلیس نیوز

درباره نویسنده
رحمت‌اله مومنی
دبیر بخش آشپزی

کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه  مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.

آیتم های مشابه

پنکیک

مدیر

دسر آلبالو

مدیر

نوشیدنی شگفت‌انگیز «دانه چیا و آبلیمو» چیست؟

مدیر

دیدگاهی بنویسید

دو × چهار =