محبوب‌ترین خوراکی سال ۲۰۲۱: پیتزا همچنان محبوب همه!

محبوب‌ترین خوراکی سال ۲۰۲۱: پیتزا همچنان محبوب همه!

پیتزا با پنیر مخلوط با زیره سیاه و تخم آویشن، یا پیتزا کیمچی جامبالایا

پیتزا در فهرست بهترین و پرمصرف‌ترین خوراکی سال  ۲۰۲۱ در مقام اول قرار گرفت. در میان سایر نامزدها که با پیتزا رقابتی تنگاتنگ داشتند، باید از ماکارونی پنیر، سالاد سیب‌زمینی نوع وگان، استیک و شیرینی دانمارکی (به‌عنوان غذای اصلی!) نام برد.

پیتزا غذایی ارزان و بسته به نوع آن، کامل و به‌سادگی در دسترس است. گونه گونگی آن، از پیتزای با گوشت و غذای دریایی گرفته تا پیتزای گیاهی با طعم‌های متنوع، آن را به سلیقه همگان نزدیک کرده است.

محبوب‌ترین انواع پیتزا در آمریکا در سالی که گذشت این‌ها بودند:

پیتزا در فهرست بهترین و پرمصرف‌ترین خوراکی سال ۲۰۲۱ در مقام اول قرار گرفت.

پیتزا بوراتا

نان زیر این پیتزا نازک و تُرد است و در تنور داغ برآمده است. روی آن حلقه‌های درشت و ضخیم گوجه‌فرنگی و پنیر موتزارلا چیده شده که تهیه آن را برای آشپزهای تازه‌کار آسان می‌کند. رمز استثنایی بودن آن و چیزی که این پیتزا را از سایر پیتزاهای گوجه‌فرنگی و موتزارلا جدا می‌کند، این است که قبل از سرو آن، چند قاشق پنیر خامه‌ای تازه که در دهان آب می‌شود، نقطه‌به‌نقطه روی آن گذاشته می‌شود.

پیتزا کیمچی جامبالایا

این پیتزا ترکیبی از کیمچی (غذای ملی و سنتی کره جنوبی) و جامبالایا (نوعی کباب و برنج، غذای خانگی ایالت لوئیزیانا که درعین‌حال آن را به‌نوعی غذای اسپانیایی هم نسبت می‌دهند) است. روی نان این پیتزا ترکیبی از برنج معطر یاسمن، تکه‌های گوشت کباب شده و به‌جای سس‌های تند معمول، کیمچی گذاشته می‌شود که عامل تندی دلپذیر و عطر خاص این پیتزا است. تهیه آن قدری وقت می‌برد اما ارزشش را دارد.

پیتزا با پنیر مخلوط با زیره سیاه و تخم آویشن

سرآشپز رستوران هندی که این پیتزا را در رستورانش در «اِسِکس مارکت» نیویورک سرو می‌کند، نحوه تهیه آن را جز این‌که بگوید در آن پنیری خاص به کار می‌برد، افشا نمی‌کند. این پنیر از شیر کامل و پرچربی مخلوط با تخم آویشن و زیره سیاه درست‌شده است که پیش از گذاشتن در فر، رویش ادویه هندی، تخم انیسون و دانه هل پاشیده می‌شود که به این پیتزا طعمی متفاوت می‌دهد.

پیتزا غذایی ارزان و بسته به نوع آن، کامل و به‌سادگی در دسترس است.

پیتزا گورگونزولا

برای تهیه این پیتزا فقط گذاشتن قطعات پنیر روی تکه‌های گوشت استیکی کافی نیست، بلکه گوشت را باید پیش از سرخ کردن دست‌کم دو روز در پنیر گورگونزولا خواباند تا طعم آن را به خود بگیرد. بعدازآن، باید پنیر را کاملاً از روی گوشت پاک کرد و گوشت را یک روز دیگر در یخچال نگاه داشت. تکه‌های گوشت سرخ شده روی این نوع پیتزا طعمی خارق‌العاده دارد. استیک کامل آن در رستورانی در محله «منهتن» نیویورک ۱۱۰ دلار قیمت دارد.

پیتزا اردک دودی و کدو

باوجود عجیب و غیرمعمول بودن این نوع پیتزا، آن‌هایی که امتحانش کرده‌اند می‌گویند استثنایی و خارق‌العاده است. مواد اصلی آن متشکل از گوشت دودی و خشک‌شده اردک است که همراه با کدوی سرخ‌شده و چهار نوع پنیر «چِدِر»، «فتا» (پنیر ایرانی)، «موتزارلا» و «اِمِنتال» در فر گذاشته می‌شود.

پیتزا خردل

روی نان این پیتزا یک‌لایه خردل بمالید و رویش حلقه‌های گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا بگذارید و در فر قرار دهید. ساده، دل‌چسب و لذیذ.

درباره نویسنده

آیتم های مشابه

چگونه یک پادکست‌ حرفه‌ای بسازیم؟

مدیر

نگاهی به مجموعه «شبکه مخفی زنان»

مدیر

میراث هنری زنده‌یاد علی حاتمی

مدیر

دیدگاهی بنویسید

4 × 2 =