شیرینی هلال ماه با طعم خامه شیرینی یکی دیگر از شیرینیهای خشک یا همان کوکیهاست که میشود برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه استفاده کرد.
مواد لازم:
کره: ۲۰۰ گرم
پودر شکر: ۲۰۰ گرم یک و یکسوم پیمانه
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
پودر کاستارد: ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ: ۲ عدد
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
آرد: به میزان لازم
بیکینگپودر: یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای پوشش روی شیرینی (رومال)
زرده تخممرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی زرد: یک قطره
پودر پسته و شکر رنگی: برای تزئین
طرز تهیه شیرینی هلال ماه با طعم خامه
- کره را به همراه پودر شکر و وانیل با همزن برقی ۳ دقیقه بزنید.
- سپس زردهها را اضافه کنید. ۳ دقیقه با همزن بزنید خامه را نیز بهتدریج اضافه کنید. فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- سپس پودر کاستارد و بیکینگپودر را اضافه کنید.
- در آخر آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. توجه کنید ورز نمیدهیم. خمیر را جمع کرده به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
- بعد از یخچال درآورده خمیر را به قطر نیم سانتی قالب میزنید.
- تمام مواد روی شیرینی را با قاشق مخلوط کرده با قلممو روی شیرینی زده و کمی روی آن پودر پسته یا شکر رنگی میپاشیم در سینی فرار داده و با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید.
درباره نویسنده
رحمتاله مومنی
کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.