سالاد لبو یکی از خوشمزهترین سالادهای فصل است. همزمان با رسیدن لبو شما میتوانید انواع سالادها و ترشیها و کیکهای مختلفی را با لبو تهیه کنید. سالاد لبو یک پیشغذای کامل است و برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب بوده زیرا مواد معدنی زیادی در خود جا داده است. امروز سالاد لبو بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو:
لبوی پخته: ۳ عدد متوسط
پیاز حلقه شده: ۲ عدد کوچک
سرکه سیب: ۳ قاشق سوپخوری
روغنزیتون: ۳ قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه نیم کوب: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد لبو:
- لبوی پخته را به ورقهای نازک خردکنید.
- سپس پیاز حلقه شده را نیز به آن بیفزایید.
- مواد را به ظرف مناسبی منتقل کنید و سرکه سیب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس روغنزیتون را به آن بیفزایید و سالاد را سرو کنید.
- حتماً دقت داشته باشید روغنزیتون را همیشه در آخر به سالاد اضافه کنید تا چاشنی جذب مواد شود.
خواص لبو:
لبو حاوی آهن، پتاسیم، اسیدفولیک و ویتامین است و گذشته از تقویت قوای دفاعی بدن در مقابل بیماریها، تأثیر خوشایندی بر تنفس سلولی دارد و درمان بیماریهای عفونی پوستی را سریعتر میکند. از آن میتوان به شکلهای بسیاری در سبد خوراک خانواده استفاده کرد، از پیشغذاها تا غذاهای اصلی و دسر میتوان از لبو استفاده کرد.
به دلیل داشتن آهن زیاد، برای بانوان بسیار ضروری بوده و خونسازی را حمایت میکند.
لبو به دلیل داشتن کلسیم و آهن اشاره برای درمان التهاب مثانه و بواسیر نیز بسیار مفید است.
افرادی که کلیهشان سنگساز است در خوردن لبو باید زیادهروی نکنند.
رحمتاله مومنی
کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.