Image default

شیوه تهیه سوپ رشته، مرغ و زنجبیل

سوپ رشته، مرغ و زنجبیل و اصولا سوپ‌ها مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم است که مصرف آن در برنامه غذایی نقشی بسیار اساسی دارد.

سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزی‌ها، گوشت، گوشت چرخ‌کرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. علاوه بر این، سوپ به‌صورت خورشی پیش‌غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می‌شود. به‌طورکلی سوپ‌ها به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند: سوپ‌های رقیق و سوپ‌های غلیظ.
در اصل سوپ‌ها درگذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها بر پایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهنده آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمی‌گردد.

سوپ رشته، مرغ و زنجبیل

یک‌کاسه سوپ، یک‌کاسه رشته، این سوپ بهترین‌های این دو را با هم دارد. مرغ پخته آبدار، رشته‌فرنگی و سبزی‌های تازه که با آب میسوی ملایمی آغشته به زنجبیل، مخلوط شده است.

سوپ رشته، مرغ و زنجبیل
یک‌کاسه سوپ، یک‌کاسه رشته، این سوپ بهترین‌های این دو را با هم دارد.

مواد لازم برای دو نفر

۱ تخم‌مرغ آب پز، پوست‌کنده

۴۰۰ گرم رشته‌فرنگی کونجاک، برای ۲-۳ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید (در صورت تمایل از رشته انتخابی خودتان استفاده کنید)

۱ قطعه کوچک از واکام (یک سبزی دریایی خوراکی)

۷۵۰ میلی‌لیتر آب

مقدار کمی زنجبیل، رنده شده

۱ سینه مرغ پخته‌شده، برخلاف بافت قطعه‌قطعه کنید

۲ مشت پر جوانه، شسته و آبکشی شده

نصف پیاز قرمز، حلقه‌حلقه خردشده

۲ عدد قارچ، ریز خردشده

۵۰ گرم لوبیای سویا پخته‌شده

یک‌مشت بزرگ اسفناج خردشده

۱ هویج کوچک، رنده شده

۲ تربچه، ریز خردشده

چند برش فلفل چیلی قرمز یا زرد

۵۰ گرم کنسرو ساقه بامبو

۱ قاشق غذاخوری رب سفید و شیرین میسو

۱ قاشق چای‌خوری روغن کنجد بوداده شده

برای تزئین

۲ عدد پیازچه، ریز خردشده

دانه کنجد برشته‌شده

سس سویا

تخم‌مرغ آب پز پوست‌کنده شده را در یک فنجان چای سیاه پررنگ خیس کنید. رشته‌ها را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید؛ و کام را آب بکشید و حدود ۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود، ریز خردکنید.

آب را جوش بیاورید و زنجبیل و کام را در آن بریزید، حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. درحالی‌که آب ریزریز جوش می‌خورد، تخم‌مرغ آغشته به چای را با یک چاقوی خیلی تیز نصف کنید به‌طوری‌که زرده‌اش خرد نشود. تخم‌مرغ و تمام مواد دیگر را در ظرف قرار دهید تا به‌محض تهیه آب سوپ بتوانید سوپ خود را سریع روبه‌راه کنید.

رب میسو و روغن کنجد را به آب حاوی زنجبیل اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.

رشته‌فرنگی‌ها را بین دو کاسه بزرگ تقسیم کنید. در هر کاسه نیمی از سایر مواد سوپ را روی رشته‌ها  بریزید و مواد را باهم مخلوط نکنید. با ملاقه آب سوپ را روی مواد بریزید، با پیازچه خردشده و کنجد برشته روی آن را تزئین کنید و به همراه سس سویا سرو کنید.

سوپ رشته، مرغ و زنجبیل
سوپ‌ها به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند: سوپ‌های رقیق و سوپ‌های غلیظ.

اطلاعات غذایی:

به رشته کونجاک رشته صفر نیز می‌گویند. این رشته از آرد گلوکومانان تهیه‌شده که از غده‌های بزرگ نشاسته‌ای گیاه کونجاک به دست می‌آید. این رشته‌ها حاوی ۹۶ درصد آب و کمتر از ۴ درصد فیبر گلوکومانان هستند، درنتیجه کالری بسیار کمی دارند، اما بسیار شکم پر کن است.

آیتم های مشابه

چگونه اسموتی‌های خوشمزه درست کنیم؟

مدیر

فالوده؛ لذت‌بخش‌ترین دسر تابستانی

مدیر

پنکیک

مدیر