کالباس مرغ یکی از انواع فراوردههای گوشت مرغ است که با طعمها و مواد بسیار متنوعی درست میشود. در ادامه طرز تهیه کالباس مرغ ساده برای ۴ نفر را بخوانید.
طرز تهیه کالباس مرغ ساده
سرو برای ۴ نفر
مواد لازم:
مرغ درسته: ۱ عدد متوسط
آب پیاز: ۱ پیمانه
سیر لهشده: ۲ حبه
جوز هندی: یکدوم قاشق چایخوری (جوز بویا)
زنجفیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: یکدوم قاشق چایخوری
هویج: ۳ عدد متوسط
پیاز حلقه شده: ۲ عدد متوسط
آب: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.
مرغ بیاستخوان را ۲۴ ساعت در آب، پیاز، سیر لهشده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.
در کف ماهیتابه، حلقههای هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید و به همراه نان ساندویچی و خیارشور میل کنید.
نوش جانتان!
این مطلب با همکاری نشریه سرآشپز تهیهشده است.
رحمتاله مومنی
کارشناس تغذیه، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه پزشکی و پیراپزشکی سرآشپز و نشریه دایره. متخصص تغذیه مسئول فنی و مشاوره و کنترل کیفیت و R&D صنایع غذایی و آشامیدنی.