برگزیدگان چهل‌و دومین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند

برگزیدگان
مراسم پایانی چهل‌و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر عصر ۲۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های برج‌ میلاد برگزار شد و برگزیدگان این دوره از جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
فهرست برگزیدگان سیمرغ بلورین چهل‌و دومین جشنواره امسال در بخش‌های مختلف به شرح زیر است:

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه‌ بصری به محمد برادران برای فیلم «احمد» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی به حمید رسولیان برای فیلم «دست ناپیدا» اهدا شد. رسولیان جایزه خود را به حسن تهرانی مقدم پدر موشکی کشور تقدیم کرد.

سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی به مرتضی کهزادی برای فیلم «احمد» تعلق گرفت.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه به کامیاب امین عشایری برای فیلم «تابستان همان سال» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس به مهرنوش بیانی برای فیلم «تابستان همان سال» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری به امیر عاشق‌حسینی برای فیلم «قلب رقه» رسید.

سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری به بهمن اردلان برای فیلم «آسمان غرب» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن به مجید انتظامی برای ساخت موسیقی فیلم «مجنون» رسید. هنگام اهدای جایزه به انتظامی موسیقی فیلم «دوئل» از ساخته‌های این آهنگساز پخش شد. انتظامی از برگزیدگان ارزشمند این دوره از جشنواره است.

سیمرغ بلورین بهترین تدوین به حسن حسن‌دوست برای فیلم «پرویز خان» اهدا شد.

برگزیدگان
سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌برداری با حضور محمود کلاری در کنار داوران، به کوهیار کلاری برای فیلم «تابستان همان سال» اهدا شد

سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌برداری با حضور محمود کلاری در کنار داوران، به کوهیار کلاری برای فیلم «تابستان همان سال» اهدا شد. (محمود کلاری پدر کوهیار کلاری است.) کلاری پس از اهدای جایزه به پسرش و ابراز احساسات زیادش گفت: من پنج‌تا از این سیمرغ‌ها دارم ولی به روح مادرم هیچ‌کدام مرا به‌اندازه این سیمرغ خوشحال نکرد.

برگزیدگان دیگر

دیپلم افتخار بهترین فیلم پویانمایی به محمدمهدی مشهوری برای ساخت فیلم «ببعی قهرمان» اهدا شد.

در بخش بهترین فیلم‌نامه داوران فقط دیپلم افتخار اهدا کردند که به علی ثقفی برای فیلم «پرویز خان» رسید.

سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل مرد به بهزاد خلج برای فیلم «مجنون» اهدا شد. خلج پیش از دریافت جایزه خود با تشکر از داوران از عوامل دو فیلم «تمساح خونی» و «مجنون» تشکر و قدردانی کرد و جایزه خود را به فرزندانش اهدا کرد.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن به مهرو نونهالی برای فیلم «تابستان همان سال» رسید. سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به شبنم قربانی برای فیلم «مجنون» اهدا شد.

 برگزیدگان
سیمرغ بلورین بهترین کارگردان بخش نگاه نو به جواد عزتی برای فیلم “تمساح خونی” اهدا شد

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد با تقدیر از سعید پور صمیمی به ارسطو خوش رزم برای فیلم «صبح اعدام» اهدا شد. خوش رزم پس از دریافت جایزه خود گفت: در جشنواره‌ای که سعید پور صمیمی، جواد عزتی و… نامزد بودند این جایزه برایم بسیار ارزش دارد ولی چون جواد عزتی گفت دوست داشت سیمرغ بگیرد و به پدرش اهدا کند، جواد جان من به‌جای تو این جایزه را به روح پدرت تقدیم می‌کنم.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن به ساره رشیدی برای فیلم «احمد» اهدا شد. سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن هم به مارال بنی‌آدم برای فیلم «پروین» رسید. مارال بنی‌آدم پس از دریافت جایزه خود گفت: به‌عنوان کوچک‌ترین عضو این خانواده میگویم که همیشه دختر امروز مادر فرداست. این سیمرغ تقدیم به تمام زنان تأثیرگذار و مادران این سرزمین. علی سرابی بازیگر و همسر مارال بنی ادم هم در سالن او را همراهی می‌کرد.

 برگزیدگان
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن هم به مارال بنی‌آدم برای فیلم «پروین» رسید

سیمرغ بلورین بهترین کارگردان به بهروز افخمی برای ساخت فیلم «صبح اعدام» رسید. بهروز افخمی پیش از دریافت جایزه گفت: کیفیت کار هیئت‌داوران موقع اعلام نامزدها مشخص می‌شود و ما دیشب (در برنامه هفت) نتوانستیم ایراد بگیریم. من جایزه خودم را به‌واسطه هشت نامزدی «صبح اعدام» گرفته بودم و جایزه معنوی را به محمدرضا ورزی کارگردان پروین اهدا می‌کنم. چون برگزیده نهایی بارأی یک داور می‌تواند تغییر کند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به عباس نادران تهیه‌کننده فیلم «مجنون» رسید. نادران پس از دریافت جایزه خود از عوامل فیلمش قدردانی و سیمرغ بلورینش را به چهار قهرمان شهید احمد کاظمی، شهید شیرودی، شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین اهدا کرد.

جایزه آخر بانام جایزه آرمان که توسط شهردار تهران اهدا می‌شود به فیلم «باغ کیانوش» رسید. تهیه‌کننده این فیلم جایزه خود را به کودکان غزه تقدیم کرد.

 برگزیدگان

آیتم های مشابه

نگاهی به فیلم «مست عشق» ساخته حسن فتحی

مدیر

نگاهی به پنج دهه حضور سعید راد در عرصه سینما

مدیر

یاد آن سال‌ها به خیر…

ناصر سهرابی